torstai 2. kesäkuuta 2022

Kyykäärme 2.6.2022 jaloangervojen ja herukkapensaiden kivikossa. Nimetkää käärme? Luontokuvaaja Seppo Lehto


Käärme 2.6.2022 jaloangervojen ja herukkapensaiden kivikossa. Nimetkää käärme? Tovin katseltua ja tarkisteltua: Naaraspuolinen kyykäärmehän se tuossa on.

Naaraskyy kivikossa jaloangervojen ja herukoiden lomassa. Kuva Seppo Lehto 2.6.2022 pic1Lämpötila +13 astetta kuvan otan aikaan n. 16:20 ja hieman purevalta tuntui ilma.

Naaraskyy kivikossa jaloangervojen ja herukoiden lomassa. Kuva Seppo Lehto 2.6.2022 pic2
Hieman itseäni hämäsi kun sahalaita näytti että on kyy, mutta tähän asti kaikki kyyt mitä olen nähnyt ovat olleet mustia tai harmaita. No googlasin ja selitys ohessa: "Väriltään kyyt ovat harmaita, harmaanruskeita tai mustia. Sinertävät ja harmaat ovat yleensä koiraita ja ruskeat naaraita".

Morjesta elämäni 1:lle naaraskyylle, jonka paikan tiedän toistaiseksi nyt.

Luontokuvaaja Seppo Lehto

https://Ajan-Suunta.blogspot.com Ajan Suunta somejulkaisun päätoimittaja

Eduskuntavaaliehdokas Tampere eduskuntavaaleissa 2023 Pirkanmaalla

Eduskuntavaaliehdokas Seppo Lehto historioitsija monitoimimies Tampere Pirkanmaa eduskuntaan 2023 kuva Tampereen Ruotulassa 28.5.2022 

-----------------------------------------
--------------------
PS: Valitin youtuben tulkinnoista kun oli valitettu äänestysvideostani koiran kanssa
Tuossa videossa kävin mustan koirani kanssa äänestämässä valkoisen talven keskellä. On Orwellismia vuosi 1984 kirjan mukaan nähdä siinä tulkintojanne, joiden perusteella olette estäneet ko julkaisun. Tulkintanne on jo jesuiittamaista stalinismia ja sanavapauden rajoittamisintoilua ilman perusteita
----------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti